Spring naar content

5x De meest luxe keukens van Breda (die wij mochten realiseren)

Bij Het Interieurhuys staan we dagelijks klaar om het droominterieur van onze gasten van ontwerp tot en met realisatie te verzorgen. Dit levert de meest unieke projecten op met elk een eigen persoonlijkheid. We vinden dat elk project zijn plekje in de schijnwerpers verdient en daarom zetten we onze meest mooie projecten de komende tijd extra in het zonnetje. We starten het rubriek in onze eigen stad met de meest luxe keukens van Breda, die wij mochten realiseren.

1. De blikvanger van de woning

We starten de lijst met een schitterende blikvanger. Onderstaande luxe keuken mochten we in hartje Breda realiseren en laat op sublieme wijze de meerwaarde van onze puur maatwerk lijn zien. De keuken oogt door zijn strakke design lekker modern en trendy, met een vleugje minimalisme erin. Een uniek ontwerp door onze interieurarchitecte Desirée welke tot in detail is gerealiseerd door onze vakmannen!

Bekijk meer van deze luxe keuken in de stijl modern trendy

2. Een keuken vol maatwerk

Een interieur zoals geen ander. Net buiten Breda in de bosrijke omgeving van Teteringen mochten we voor dit gezin aan de slag om een interieur te creëren met een sterke en praktische basis. Onze interieurarchitecten verzorgden in samenspraak met de bewoners een schitterend ontwerp waar ruimte is voor een luxe design in combinatie met vintage elementen, kunst en symmetrie. De keuken werd een ruimte vol maatwerk en het resultaat is dan ook prachtig geworden.

Bekijk meer van deze keuken in de stijl luxe design met vintage

3. Warm Scandinavisch voor de koude maanden

Voor de koude maanden is deze keuken een echte aanrader. De keuken met Scandinavisch design voelt door de kleurencombinatie lekker warm aan en daardoor is het helemaal niet erg om wat meer binnen te zitten. Het witte marmer blad in de keuken past ook schitterend bij het naturel eiken hout en zorgt ervoor dat deze keuken niet kon missen tussen de meest luxe keukens van Breda.

Bekijk meer van deze keuken in de stijl warm Scandinavisch met klassiek

 

4. Wanneer u zichzelf dagelijks in een luxe hotel wilt wanen

Waar deze bewoners in eerste instantie naar onze collega’s van Het Badhuys kwamen om met een badkamermeubel hun woning verkoopklaar te maken, veranderde deze wens in een complete woningverbouwing inclusief onderstaande luxe keuken. De bewoners hadden een wens en dat was om de gehele woning te voorzien van een luxe hotel chic stijl. Ze zullen dan ook nog lange tijd gelukkig zijn dat ze in hun woning in Breda zijn blijven wonen.

Bekijk meer van deze keuken in de stijl warm Hotel Chic

5. Een klassieke combinatie in persoonlijk jasje

Last but not least hebben we onderstaande keuken met klassieke combinatie. De eikenhouten visgraatvloer met een modern interieur in veelal zwart is namelijk de trend van het moment en dat kunnen we maar al te goed begrijpen. Gepaard met een bar aan het kookeiland zodat er heerlijk in geleefd kan worden, maakt dat deze luxe keuken zijn plek in dit lijstje dan ook volledig verdient.

Bekijk meer van deze keuken in de stijl warm Klassiek modern

Uw luxe keuken in Breda gerealiseerd door Het Interieurhuys

Bent u ook benieuwd hoe een persoonlijk ontwerp gecombineerd met het afwerkingsniveau van onze vakmensen tot zijn recht komt in uw woning? Plan dan een adviesgesprek in met een van onze interieurarchitecten en creëer een luxe keuken in uw woning in Breda of in de regio daarbuiten. In ons experience center kunt u uw ontwerp tot leven zien komen en weet u precies waar u aan toe bent. We kijken dan ook uit naar uw komst!