Spring naar content
Onze collectie

Het Interieurhuys

Een meesterlijk interieur wordt niet zomaar gecreëerd.

stel uw interieur samen

Waar maatwerk centraal staat

U geniet pas echt van uw interieur wanneer deze perfect aansluit op uw woning. Ons eigen merk bestaat uit maatwerk oplossingen waarin u een uitgebreide keuzevrijheid heeft. Wanneer u op zoekt bent naar luxe wonen, dan hoeft u niet verder te kijken dan onze eigen collectie.

afwerking

Elegantie tot in detail

Een schitterend detail niveau en elegant design verpakt in een eerlijke prijs. Onze eigen keukens, kasten en stalen deuren brengen het beste van deze twee werelden samen. Zo maken we luxe wonen toegankelijk voor een breed budget.

Impressie

Ontdek de “Het Interieurhuys” collectie

Binnen ons eigen merk heeft u de keus tussen onze kasten, keukens en stalen deuren. Maatwerk staat in onze collectie centraal en zo ontkomt ons eigen merk er ook niet aan. Elk stukje interieur kan via ons private label naar wens worden samengesteld en zo kan deze perfect aansluiten bij de stijl die u in uw woning wilt creëren. Van de grepen en materialen tot uw gewenste afmetingen; de keuze is aan u!

Keukens

Kasten

Stalen deuren

uw maatwerk interieur

Stel uw interieur samen

We staan graag voor u klaar om uw woninginterieur om te bouwen naar een interieur naar uw dromen. Samen met een van onze interieurarchitecten maakt u een ontwerp naar uw dromen. Bezoek ons aan de Neerloopweg in Breda en voor een vrijblijvend gesprek.