Spring naar content
het interieurhuys

Het moet kloppen, tot in detail!

Samen maken we de mooiste badkamers en interieurs. Wat we maken en hoe we dat doen, zegt veel over wie we zijn. Toch gaan we nog een stap verder. Precies zoals we altijd gewend zijn om te doen. Daarom nemen we u mee naar de oorsprong van ons bedrijf, maken we u deelgenoot van de ontwikkelingen die we de afgelopen jaren doormaakten en vertellen we u over de ambitie die we bij Het Badhuys en Het Interieurhuys hebben.

Over onze grondlegger Martijn van Mosel

Ons verhaal begint bij Martijn van Mosel (1976), onze grondlegger. Hij groeit op aan de Bredase Baronielaan. Met de kennis van nu begint in deze laan – met zijn herenhuizen uit het begin van de twintigste eeuw – Martijns passie voor interieurs. Hij kan dan nog niet vermoeden dat interieurinrichting een hoofdrol gaat spelen in zijn loopbaan.

De eerste jaren bouwt Martijn de badkamers alleen. Dit onder de naam Van Mosel Totaalonderhoud. Met succes! Hij onderscheidt zich door zeer precies te zijn in de uitvoering.Met Van Mosel Totaalonderhoud bouwt hij een uitgebreid portfolio op, direct in het topsegment. Van Mosel Totaalonderhoud bouwt voor veel zaken in de regio en besluit om op 3 december 2014 een eigen sanitairzaak te openen, onder de naam Het Badhuys. Een vervolgstap in het maken van maatwerk badkamers vindt plaats op 15 juni 2016.  Met het zelf leveren van maatwerk voor in badkamers onderscheidt Het Badhuys zich zo van andere sanitairzaken.

Komst van Het Interieurhuys, tailormade living

Steeds vaker willen klanten één stijl in huis waarbij ze de stijl van hun badkamer doortrekken naar andere ruimtes in huis. Of andersom. Om aan die wens tegemoet te komen, ontstaat naast Het Badhuys in 2021 Het Interieurhuys. Een eigen team specialisten van Het Interieurhuys denkt met klanten mee over het ontwerp voor bijvoorbeeld de keuken of woonkamer. Met dezelfde precisie en met hetzelfde oog voor detail als binnen Het Badhuys. En net als Het Badhuys werkt Het Interieurhuys met eigen montageteams, eveneens aanpakkers met oog voor detail. Om de klant volledig te ontzorgen, doen zij meer dan alleen monteren. Zo denken zij ook mee over hoe de klant tijdens de werkzaamheden lekker in zijn huis kan blijven wonen, bijvoorbeeld door het plaatsen van een noodkeuken. En natuurlijk ruimen zij aan het einde van de dag de ruimte op waarin zij werken.

Samen bouwen we aan iets moois!

Dat brengt ons bij Het Badhuys en Het Interieurhuys anno nu, waarbij de lat voor iedereen in het team hoog ligt om klanten van a tot z te ontzorgen. Het complete plaatje moet kloppen, tot in detail! Dat betekent dat we altijd bezig zijn met de nieuwste innovaties op het gebied van sanitair en interieurinrichting. Maar ook dat we veel aandacht besteden aan het meedenken met u als klant. Niks is ons te gek om het u naar de zin te maken, denk maar aan het plaatsen van een nooddouche of noodkeuken tijdens de werkzaamheden. Uit eigen ervaring weten we wat een interieur waarover is nagedacht, kan toevoegen aan uw huis. Maakbaar in ieder denkbare stijl. Van hotelchique tot robuust en natuurlijk.

Werkwijze

Van advies tot realisatie

Bij Het Interieurhuys staan we u in het gehele proces bij om onze vakkennis en passie met u te delen. Een team die u van begin tot eind ontzorgt.