Spring naar content
inspiratie

Welkom op onze nieuwe website!

Van Mosel Interieurbouw maar dan in een geheel nieuwe jasje. Vol trots presenteren we onze nieuwe website onder onze nieuwe merknaam: Het Interieurhuys. Een fris modern design die onze werkwijze en kwaliteit perfect weerspiegelt. We vertellen u graag meer wat u de komende tijd van Het Interieurhuys kunt verwachten en wat de verandering precies inhoudt.

Een nieuw jasje

De voornaamste verandering is natuurlijk onze nieuwe website. Via deze vernieuwde website kunnen we u op een betere en stijlvollere manier voorzien van inspiratie, informatie en onze gespecialiseerde werkwijze. Ook is er ruimte om de nieuwste trends met u te delen en staan onze projecten nog beter in beeld. Er is meer tekstuele ondersteuning zodat u beter weet wat u van ons kunt verwachten en wat onze werkwijze nou precies inhoudt. Dat scheelt toch weer wat uitleg tijdens het kennismakingsgesprek. Zo kunnen we gelijk aan de slag met wat we het leukst vinden; de prachtigste interieurs met u ontwerpen en maken!

Dezelfde kwaliteit en service

Wat niet veranderd is dat natuurlijk dezelfde vertrouwde gezichten bij ons in dienst zijn, die niets liever doen dan u topkwaliteit leveren van ontwerp tot uitvoering. We blijven werken vanuit onze  huidige locatie in Breda waar we u van begin tot het eind van het proces kunnen voorzien van uw interieurwensen. Wat u wellicht al wel heeft gezien, is dat onze mensen nog beter zichtbaar zijn op onze website. Maatwerk interieurs maken blijft mensenwerk. Op de toppers die dit realiseren, zijn we dus ontzettend trots!

In samenwerking met Het Badhuys

Wellicht wist u al dat we bij Het Interieurhuys graag samenwerken met onze collega’s van Het Badhuys, om samen onze bezoekers te kunnen voorzien van complete projecten. Niet geheel ontoevallig dat deze twee namen nu een stuk dichter bij elkaar liggen. Er zit nog veel meer in het vat naar de intensifiëring tussen deze bedrijven, waar we u graag snel meer over vertellen.

Bezoek ons snel in ons experience center

Wat verder eraan zit te komen is dat we onze huidige locatie gaan ombouwen tot een waar experience center. Een plek waar u onder het genot van een kopje koffie of thee alle inspiratie op kan doen voor uw complete woning. Tot die tijd bent u natuurlijk van harte welkom op onze locatie aan de Van de Reijtstraat 30 in Breda om samen uw nieuwe interieur te bedenken en ontwerpen.

We wensen u veel inspiratieplezier op onze nieuwe website!