Spring naar content
inspiratie

Wooninspiratie voor een modern interieur

Bij een modern interieur wordt al snel gedacht aan een minimalistisch woning waarin het praktische hoogtij viert en wordt gecombineerd met een ultra strak design. Ondanks dat zo’n interieur perfect past in de moderne stijl, kunt u met een modern interieur vrijwel alle kanten op. Bij Het Interieurhuys blinken we uit in het moderne interieur en willen u daarom graag meenemen in welke kanten u allemaal op kunt met deze schitterende stijl.

Minimalisme: een kalmerend esthetiek

Wanneer wordt gezegd dat een modern interieurontwerp wordt gevormd door strakke lijnen, geometrische vormen en duidelijke ruimtes met praktische functies dan vormt gelijk een minimalistisch interieur in het merendeel van de gedachten. Een minimalistisch interieur is dan ook bij uitstek geschikt als u een modern interieur wilt creëren. In de minimalistische woning staat de functie centraal. Er wordt interieur gekozen die een doel dient en een connectie vormt met het andere interieur en de ruimte. Op deze manier wordt een rust in de woning gevormd met een kalmerende esthetiek.

Industrieel: ook oud kan modern zijn

Een heel andere esthetiek wordt gevormd met een industrieel interieur. Deze stijl kijkt terug op de fabrieken van rond het begin van de 20e eeuw. Materialen als  bakstenen muren, houten raamwerken, betonnen vloeren en zwart stalen details zijn het visitekaartje van deze robuuste maar sfeervolle stijl. Om een industriële stijl in uw woning te creëren, zijn grote ruimtes die de originele structuur van het gebouw blootleggen uitermate geschikt. Industrieel kan ook perfect worden gebruikt om eyecatchers in uw woning te creëren zoals onderstaande zwart stalen deuren.

Hotel Chic: luxe hotelsferen in uw woning

Dat gevoel van even puur genieten in een luxe hotel is tegenwoordig niet meer alleen weggelegd voor de hotelkamer. Hotel chic is een frisse stijl welke over de afgelopen jaren zijn weg steeds meer vindt naar het woninginterieur. Het moderne design wordt gecombineerd met luxe stoffen meubels, diepe kleuren en prachtige designlampen wat uw woning een ongekende luxe sfeer meegeeft. Eind vorig jaar heeft Het Interieurhuys onderstaande woning volledig in Hotel Chic gerealiseerd. Een prachtig project om wooninspiratie op te doen als u bent geïnteresseerd in deze stijl.

Vintage: verrassende en mooie combinatie

Een vintage woning is misschien niet modern, maar de combinatie tussen modern en vintage is vandaag de dag zo in opkomst, dat deze zeker niet onbenoemd mag blijven. Vintage in de woning brengt een persoonlijk element als tegenkracht van het strakkere karakter van modern. Op deze manier geeft u uw woning een warmte mee en sfeer. Om de juiste balans te vinden, kan alleen vrij lastig zijn. Wanneer u daarom graag samen deze balans wilt vinden, dan staan onze interieurarchitecten graag voor u klaar om u van interieuradvies te voorzien.

Een modern interieur bij Het Interieurhuys

Bent u op zoek naar een modern interieur in uw woning? Dan helpt Het Interieurhuys u graag verder om samen iets prachtigs te creëren. U kunt hiervoor een afspraak met ons inplannen of contact met ons opnemen. We kijken uit naar uw komst!