Spring naar content
het interieurhuys

Interieur Breda

Een compleet interieur bij één winkel. Bij Het Interieurhuys in Breda doen we niet anders. Doordat we eigen vakmensen hebben over het hele proces, kunt u bij ons uw complete interieur uitzoeken. Compleet maatwerk en alleen de beste materialen. Bent u benieuwd wat wij u nog meer aan interieur in Breda kunnen aanbieden? We vertellen u er graag meer over.

Uw droominterieur begint bij maatwerk

Om uw droominterieur te kunnen creëren, werken we alleen compleet op maat. Elke woning is anders en daarnaast is ook elke persoon weer anders. Wanneer u een afspraak met Het Interieurhuys maakt, gaat u daarom als eerst in gesprek met een van onze interieurarchitecten. In dit gesprek kunt u al uw wensen kwijt, doorloopt u uw (toekomstige) woning en kunt u tussen al onze stalen de materialen uitkiezen welke uw interesse wekt. Deze informatie werkt de betreffende interieurarchitect uit tot een fotorealistisch ontwerp. Zo kunt u precies zien hoe het interieur in uw ruimte eruit komt te zien. De ontwerpen kunnen gelijk omgezet worden tot technische tekeningen zodat u precies krijgt, wat u ziet.

Maatwerk keuken in minimalistisch strak design bestaande uit wit kookeiland en mat zwarte kastenwand.

Realisatie in eigen werkplaats

Wanneer het interieur naar wens is, heeft u de keuze om de meubels te realiseren bij een van onze geselecteerde interieurbouwers of u kunt kiezen uit de verdere opties binnen ons brede assortiment. We werken met alleen maar vakmensen met jarenlange ervaring die elk ontwerp omtoveren tot een plaatje. Bij ons klopt het interieur dan ook tot in detail en dat voelt en ziet u. Als het interieur af is, dan komen ons team van interieurbouwers deze zelf installeren. Zo bent u ervan verzekerd dat het interieur precies tot zijn recht komt, als door u is bedacht.

Stijlvolle hoekbank in luxe woning in Hotel Chic.

Ontzorgen van A tot Z

Bij het Interieurhuys willen we u naast uitdagen in design, vooral ontzorgen in uitvoering. Wanneer het ontwerp vast staat, zorgt Het Interieurhuys voor de uitvoering van het gehele project. Zo kunt u ontspannen terwijl wij waken voor het beste resultaat binnen het afgesproken termijn. Bent u benieuwd wat we u kunnen bieden? Maak dan een afspraak met een van onze interieurarchitecten of bel voor vragen naar 076 – 514 18 74. We heten u van harte welkom bij Het Interieurhuys in Breda en kijken uit naar uw komst!

Laat je inspireren

Wat we doen

Realisatie

Tailor-made living

Bij Het Interieurhuys combineren we passie met puur vakmanschap. Met een team van professionals voorzien we u in het gehele proces van de hoogste kwaliteit. We gaan door tot perfectie en dat ziet u aan het resultaat. Zo creëren we een interieur dat niet alleen schitterend is, maar ook een meerwaarde op uw levensstijl.