Spring naar content
het interieurhuys

Interieuradvies Breda

Uw woning transformeren naar een schitterend design is niet alleen een verrijking van uw levensstijl maar ook uw persoonlijkheid. Om deze transformatie werkelijkheid te laten worden, gaan we graag met u aan de slag. Wij hebben eigen interieurarchitecten die uw wensen begrijpen en u voorziet van interieuradvies. Onze interieurarchitecten zijn erkend met een rijke ervaring in de branche. We vertellen u graag meer over de meerwaarde die Het Interieurhuys in Breda u kan bieden.

Sparren voor een perfect design

Bij Het Interieurhuys gaat u gelijk met een van onze interieurarchitecten zitten. Tijdens deze afspraak zal onze interieurarchitect u van interieuradvies voorzien op onze locatie in Breda. We hebben op deze locatie een verscheidenheid aan stalen beschikbaar.  Zo kunt u de materialen voor uw interieur samen met de interieurarchitect uitzoeken en vergelijken. De perfecte plek om inspiratie voor uw woning op te doen.

Strak design kookeiland in wit met op achtergrond mat zwarte kastenwand.

Ontwerp op maat

Wanneer al uw wensen duidelijk zijn en u precies weet wat u zoekt, dan start de interieurarchitect met het intekenen van uw ruimte. Het Interieurhuys gebruikt hier PaletteCAD voor. We kunnen hierdoor een fotorealistisch ontwerp aan u presenteren zodat u precies kunt zien hoe uw toekomstig interieur eruit komt te zien. Zo weet u dus al precies wat u kunt verwachten voordat het interieur wordt gerealiseerd.

 

Volledige realisatie

Bent u volledig tevreden met uw interieuradvies en bijbehorend ontwerp? Dan heeft u bij Het Interieurhuys in Breda de mogelijkheid om het volledige plan te realiseren. Wij hebben een uitgebreid assortiment die reikt van puur maatwerk tot luxe kasten collecties. In ons experience center kunt u zelf kennis maken met onze mogelijkheden en het sublieme afwerkingsniveau die wij met deze producten kunnen leveren. Wanneer u interieur bij ons afneemt, dan wordt deze altijd geïnstalleerd door ons eigen team van interieurbouwers. Zo bent u ervan verzekerd dat ons ongekende afwerkingsniveau ook bij installatie in uw woning terugkomt.

Woonkeuken met eetkamer met ronde eiken tafel met trendy designstoelen en designlampen.

Interieuradvies in Breda

We gaan graag met u aan de slag om uw droominterieur werkelijk te laten worden. Kunnen we u uitdagen om iets prachtigs te creëren? Dan kunt u hiervoor een afspraak maken voor een interieuradvies op maat op onze locatie in Breda. We kijken uit naar uw komst!

Realisatie

Tailor-made living

Bij Het Interieurhuys combineren we passie met puur vakmanschap. Met een team van professionals voorzien we u in het gehele proces van de hoogste kwaliteit. We gaan door tot perfectie en dat ziet u aan het resultaat. Zo creëren we een interieur dat niet alleen schitterend is, maar ook een meerwaarde op uw levensstijl.