Spring naar content

Gehele projecten

Interieuradvies

Een woning volledig naar uw persoonlijke signatuur. Bij Het Interieurhuys kunnen we uw volledige interieur op maat ontwerpen en realiseren. Samen met onze interieurarchitecten en adviseurs gaat u op reis naar uw droominterieur.

onze filosofie

Alleen de beste merken

Een greep uit onze projecten

Laat je inspireren

7, 10 Foto Adviseur

We staan voor u klaar

Bent u op zoek naar interieuradvies en benieuwd naar de ideeën van onze interieurarchitecten? Schroom dan niet en neem contact met ons op via onderstaande button!

Ontwerp op maat

Persoonlijk interieuradvies

De beste kwaliteit valt in het niets als daar niet het mooiste interieurdesign bij hoort. Design staat dan ook in ons DNA geschreven. Via een realistisch 3D-ontwerp komen uw wensen tot leven. Een persoonlijk interieuradvies die volledig naar u en uw woning is gecreëerd.

Stap voor stap

Het Interieurhuys stappenplan

Image 8 2

01.
Samen dromen

Of u nog maar een vaag idee heeft of al precies weet wat u wilt; onze interieurarchitecten nemen alle tijd om samen uw wensen te bespreken.

 

Image 8 3

02.
Ontwerp

Onze interieurarchitect gaat aan de slag om uw wensen om te toveren tot een ongekend design. Een uitdagend ontwerp dat de potentie van uw woning naar voren brengt.

 

Image 8 4

03.
Realisatie

Uw maatwerk keuken wordt altijd geïnstalleerd door ons eigen team van interieurbouwers. Zo bent u ervan verzekerd dat hetzelfde detailniveau en dezelfde passie terugkomt in de afwerking binnen uw woning.

 

Eigen specialisten

Team van specialisten

Ons team bestaat van begin tot het eind uit specialisten die hun vak als geen ander begrijpen. De ervaring en passie ziet u dan ook in elk project terug. Vakmanschap gecombineerd met een ongekend design.

Kom langs in onze ontwerp studio

Met eigen ogen zien hoe de kwaliteit van Het Interieurhuys eruitziet? In onze ontwerp studio ervaart u de luxe van onze maatwerk oplossingen. U kunt hiervoor een afspraak met ons inplannen of langskomen tijdens onze openingstijden.

 

Van A tot Z

Inclusief leveren en plaatsen

Naast het beste interieuradvies, staan we ook klaar om uw gehele project te leveren en realiseren. Wij werken hiervoor samen met de beste leveranciers en hebben een eigen realisatieteam. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit over het gehele proces.