Spring naar content
het interieurhuys

Interieurarchitect Breda

Een kleurenplan, het ontwerp van uw interieur of het vormgeven van uw complete wooninrichting: de interieurarchitecten van Het Interieurhuys in Breda kunnen u bij elk interieurvraagstuk van advies voorzien. Elke ruimte verdient bij ons de volledige aandacht om te ontplooien tot een fijne plek die een meerwaarde biedt aan uw leefwijze. Bent u daarom op zoek naar een interieurarchitect in Breda; lees dan vooral verder want we vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Een interieurarchitect brengt u meer dan alleen een design

Bij Het Interieurhuys in Breda werken alleen maar erkende interieurarchitecten die het vak als geen ander kennen. Onze interieurarchitecten bekijken uw woning als geheel en ontwerpen hier een passend interieur op die de potentie van uw woning naar voren brengt. Elk plekje krijgt de aandacht en dit draagt sterk bij aan het woonplezier van uw woning. Voordeel bij Het Interieurhuys is dat wij uw volledige interieur kunnen bouwen en plaatsen. Zo bent u ervan verzekerd dat het gerealiseerd interieur naadloos aansluit op het overeengekomen ontwerp.

Totaal foto van luxe design keuken met kookeiland en ingebouwde kastenwand.

Alles onder één dak

Als u een afspraak maakt met Het Interieurhuys dan zal u samen gaan zitten met een van onze interieurarchitecten om uw woonwensen te bespreken. Op onze locatie in Breda hebben we een tal aan stalen en showroomopstellingen staan zodat u alvast kan zien en voelen welke materialen er mogelijk zijn. Wanneer we een goed beeld van uw woonwensen hebben, zal de architect deze verwerken tot een fotorealistisch ontwerp. Zo kunt u precies zien hoe uw toekomstige interieur eruit komt te zien. Wanneer u volledig tevreden bent met het ontwerp, dan heeft u de keuze om uw interieur bij ons te laten realiseren. We hebben een uitgebreide collectie die u in alle wensen kunt voorzien. Gaat u toch voor puur maatwerk? Dan kunt u dit ook bij ons afnemen en verzorgen wij de gehele communicatie tussen bouw en installatie. Zo bent u ervan verzekerd dat uw ontwerp tot in perfectie tot leven komt in uw woning.

 

Kom langs in Breda

Bent u benieuwd welke meerwaarde we uw woning kunnen geven? Maak dan een afspraak met een van onze interieurarchitecten. Op deze manier hebben ze alle tijd om uw wensen te bespreken en kunt u met eigen ogen zien welke kwaliteit we u kunnen leveren. We heten u van harte welkom bij Het Interieurhuys in Breda en kijken uit naar uw komst!

Realisatie

Tailor-made living

Bij Het Interieurhuys combineren we passie met puur vakmanschap. Met een team van professionals voorzien we u in het gehele proces van de hoogste kwaliteit. We gaan door tot perfectie en dat ziet u aan het resultaat. Zo creëren we een interieur dat niet alleen schitterend is, maar ook een meerwaarde op uw levensstijl.