Spring naar content
het interieurhuys

Interieurarchitect

De interieurarchitecten van Het Interieurhuys staan voor u klaar om van uw interieur een uniek plaatje te maken. Onze interieurarchitecten staan ​​aan uw zijde om u bij elke stap van uw project te begeleiden en uit te dagen om het maximale uit uw woning te halen. Bent u daarom op zoek naar een interieurarchitect? Aarzel dan niet en maak een afspraak bij Het Interieurhuys!

Inspiratie opdoen

Een van de leukste momenten van een nieuw interieur is om rustig inspiratie op te doen voor uw woning. Dit eerste moment wordt alleen maar leuker wanneer u dit samen doet met een van onze interieurarchitecten. Wanneer u een afspraak bij ons inplant zal onze interieurarchitect samen met op zoek gaan naar het interieur van uw dromen. We zullen samen uw materialen uitzoeken tussen de verscheidenheid aan stalen en met deze informatie zal onze interieurarchitect een passend ontwerp maken. Zo creëren we een interieur welke een echte meerwaarde biedt aan uw levensstijl.

Moderne luxe keuken met lange donker bruine kastenwand en donker bruin kookeiland

Ontwerp en realisatie in één

Bij Het Interieurhuys hebben we een eigen collectie met eindeloze mogelijkheden. Wanneer uw ontwerp akkoord is, heeft u hierdoor de mogelijkheid om bij ons af te nemen. Voordeel hiervan is dat we onze interieurarchitecten nauw betrokken blijven bij de bouw, waardoor uw project precies zo tot zijn recht komt als door u is bedacht. Als het interieur af is, dan komen ons eigen team van interieurbouwers deze bij u installeren. We zijn dan ook gespecialiseerd in het verzorgen van uw volledig interieur en zijn er zelfs voor uw badkamer en complete woninginrichting.

Woonkeuken met eetkamer met ronde eiken tafel met trendy designstoelen en designlampen.

Uw interieurarchitect voor uw woning

Bent u benieuwd wat een onze interieurarchitecten voor uw woning kunnen bieden? Kijk dan eens op onze projectenpagina of maak vrijblijvende een afspraak met een van onze interieurarchitecten. Op deze manier hebben ze alle tijd om uw wensen te bespreken en kunt u met eigen ogen zien welke kwaliteit we u kunnen leveren. We heten u van harte welkom bij Het Interieurhuys in Breda en kijken uit naar uw komst!

onze projecten

Laat u inspireren

Experience center

Coming soon

Aan de Neerloopweg in Breda zijn we hard aan het werk aan ons nieuwe experience center. Zo kunt u ons nog beter uitdagen om iets unieks van uw interieur te creëren. Tot die tijd bent u uiteraard welkom bij ons in Breda om samen met onze interieurarchitecten iets schitterends van uw woning te maken.

Realisatie

Tailor-made living

Bij Het Interieurhuys combineren we passie met puur vakmanschap. Met een team van professionals voorzien we u in het gehele proces van de hoogste kwaliteit. We gaan door tot perfectie en dat ziet u aan het resultaat. Zo creëren we een interieur dat niet alleen schitterend is, maar ook een meerwaarde op uw levensstijl.