Spring naar content
het interieurhuys

Interieurbouwer

Van een woning een thuis maken, dat is hoe u de taken van een interieurbouwer ook kunt omschrijven. We gaan graag met u in gesprek om ervoor te zorgen dat uw ideeën worden omgevormd tot het perfecte interieurplaatje. We geven u graag advies over welke mogelijkheden er in uw woning zijn om deze te transformeren tot een ware oase van luxe.  Het Interieurhuys is daarom niet voor niets het beginstadium wanneer u op zoek bent naar een interieurbouwer in de regio Breda.

Maatwerk interieur begint bij een ongekend ontwerp

Bij Het Interieurhuys doen we niets liever dan de grenzen opzoeken van wat mogelijk is en zo ook in onze werkwijze. Waar we ooit begonnen als interieurbouwer, zijn we nu in staat om het complete interieurplaatje van ontwerp tot realisatie aan onze klanten aan te bieden. Dit doen we met een team van eigen vakmensen die ieder hun vakmanschap als geen ander kennen. Hierdoor komt elk stukje detail van uw ontwerp tot in perfectie tot leven.

Totaal foto van luxe design keuken met kookeiland en ingebouwde kastenwand.

Hoe wij voor u te werk gaan

Wanneer u een afspraak bij Het Interieurhuys maakt, gaat u direct met een van onze interieurarchitecten in gesprek. U kunt samen uw woonwensen bespreken en door uw (toekomstige) woning lopen. U heeft hierin de volledige keuzevrijheid van materiaalkeuze, design en afmetingen. Wanneer al uw wensen duidelijk zijn bij onze architect, dan verwerkt deze ze tot een fotorealistisch ontwerp. Zo weet u precies hoe uw toekomstige interieur eruit komt te zien. Bent u helemaal tevreden; dan gaat het ontwerp naar onze werkplaats. In onze werkplaats gaan onze interieurbouwers met de ontwerpen aan de slag om deze tot in detail tot leven te wekken. Als het interieur af is, dan komen onze interieurbouwers deze zelf installeren. Zo bent u ervan verzekerd dat het interieur precies tot zijn recht komt, als door u is bedacht.

Eetgedeelte van keuken met eiken tafel, design hanglampen en maatwerk bank in zwart spuitwerk.

Een ruime collectie en leveranciers

Is uw ontwerp volledig naar wens? Dan heeft u de keus uit onze uitgebreide collectie zodat uw ontwerp, werkelijkheid kan worden. De collectie bestaat uit ons eigen private label, onze “Stijl” kastenlijn en u kunt uw interieur bij een van onze geselecteerde interieurbouwers laten realiseren. Onze volledige collectie wordt altijd geplaatst door ons eigen team van interieurbouwers. Zo kunnen we een subliem afwerkingsniveau en nauwe betrokkenheid over het gehele proces garanderen.

Keuken met kookeiland en kastenwand in zwart spuitwerk kastenwerk en naturel grijs blad.

Kom langs in Breda voor inspiratie

Wilt u dat onze interieurarchitecten met uw interieur aan de slag gaan? Maak dan een afspraak. We zijn gespecialiseerd het verzorgen van uw volledig interieur en zijn er zelfs voor uw badkamer en de volledige aankleding van uw woning. Laat dit dus vooral niet tegenhouden en geniet net als onze klanten van het woonplezier wat maatwerk met zich meebrengt!

onze projecten

Laat u inspireren

Ontwerp studio

Coming soon

Aan de Neerloopweg in Breda zijn we hard aan het werk aan ons nieuwe ontwerp studio. Zo kunt u ons nog beter uitdagen om iets unieks van uw interieur te creëren. Tot die tijd bent u uiteraard welkom bij ons in Breda om samen met onze interieurarchitecten iets schitterends van uw woning te maken.

Realisatie

Tailor-made living

Bij Het Interieurhuys combineren we passie met puur vakmanschap. Met een team van professionals voorzien we u in het gehele proces van de hoogste kwaliteit. We gaan door tot perfectie en dat ziet u aan het resultaat. Zo creëren we een interieur dat niet alleen schitterend is, maar ook een meerwaarde op uw levensstijl.