Spring naar content

Onze kasten

Kasten op maat

Een kast op maat is meer dan alleen een opbergruimte. Met de kasten van Het Interieurhuys haalt u karakter naar uw woning. Kwaliteit welke naadloos aansluit op iedere ruimte.

onze merken

Alleen de hoogste kwaliteit

Een greep uit onze projecten

Laat u inspireren

7, 10 Foto Adviseur

We staan voor u klaar

Bent u op zoek naar een kast op maat en benieuwd naar de ideeën van onze interieurarchitecten? Schroom dan niet en neem contact met ons op via onderstaande button!

Ontwerp op maat

Een persoonlijk design

Design staat in ons DNA geschreven. Onze kasten worden op maat voor u ontworpen, waarin alles mogelijk is. Zo sluit uw kast niet alleen naadloos aan op uw ruimte, maar ook op uw persoonlijke smaak.

Stap voor stap

Het Interieurhuys stappenplan

9 Samen dromen

01.
Samen dromen

Of u nog maar een vaag idee heeft of al precies weet wat u wilt; onze interieurarchitecten nemen alle tijd om samen uw wensen te bespreken.

 

7, 10 Foto Adviseur

02.
Ontwerp

Onze interieurarchitect gaat aan de slag om uw wensen om te toveren tot een ongekend design. Een uitdagend ontwerp dat de potentie van uw woning naar voren brengt.

 

11 Realisatie

03.
Realistatie

Uw maatwerk keuken wordt altijd geïnstalleerd door ons eigen team van interieurbouwers. Zo bent u ervan verzekerd dat hetzelfde detailniveau en dezelfde passie terugkomt in de afwerking binnen uw woning.

 

Eigen realisatie

Gerealiseerd door vakmensen

Kwaliteit blijft pas behouden wanneer het hele proces erop is ingericht. Onze maatwerk kasten worden daarom altijd door ons eigen team aan erkende interieurbouwers gerealiseerd. Zo bent u verzekerd dat de kwaliteit bij realisatie ook volledig is gewaarborgd.

Kom langs in ons ontwerp studio

Met eigen ogen zien hoe de kwaliteit van Het Interieurhuys eruitziet? In onze experience center ervaart u de luxe van onze maatwerk kasten. U kunt hiervoor een afspraak met ons inplannen of langskomen tijdens onze openingstijden.

tot in detail

Kwaliteit tot in detail

Door de samenwerking met de beste leveranciers kunnen we een ongekende kwaliteit leveren. Dit ziet u niet alleen, maar voelt u ook. Laat u uitdagen door onze collectie.