Spring naar content

Onze keukens

Keukens op maat

Bij Het Interieurhuys is geen keuken hetzelfde. Samen gaan we op zoek om echt iets unieks te creëren. Maatwerk en design zijn twee pijlers die op elk van onze projecten van toepassing zijn. Zo krijgt u een maatwerk keuken die uw persoonlijkheid uitstraalt.

onze merken

Alleen de hoogste kwaliteit

Een greep uit onze projecten

Laat je inspireren

7, 10 Foto Adviseur

We staan graag voor u klaar

Bent u op zoek naar een keuken op maat en benieuwd naar de ideeën van onze interieurarchitecten? Schroom niet en neem contact

De beste materialen

Duurzame materialen met focus op design

Wanneer u voor kwaliteit kiest, moet u dit ook kunnen voelen en zien. Onze collectie wordt hierop uitgebreid getoetst zodat alleen de materialen met de beste kwaliteit en mooiste designs in onze keukens worden geplaatst.

Stap voor stap

Het Interieurhuys stappenplan

9 Samen dromen

01.

Samen dromen

Of u nog maar een vaag idee heeft of al precies weet wat u wilt; onze interieurarchitecten nemen alle tijd om samen uw wensen te bespreken.

 

20210706_Interieurhuys_website_verkopers003

02.
Ontwerp

Onze interieurarchitect gaat aan de slag om uw wensen om te toveren tot een ongekend design. Een uitdagend ontwerp dat de potentie van uw woning naar voren brengt.

 

11 Realisatie

03.
Realisatie

Uw maatwerk keuken wordt altijd geïnstalleerd door ons eigen team van interieurbouwers. Zo bent u ervan verzekerd dat hetzelfde detailniveau en dezelfde passie terugkomt in de afwerking binnen uw woning.

 

eigen realisatie

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt door vertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we als geen ander uw luxe maatwerk keuken met dezelfde kwaliteit realiseren.

Kom langs in onze ontwerp studio

Met eigen ogen zien hoe de kwaliteit van Het Interieurhuys eruitziet? In onze experience center ervaart u de luxe van onze maatwerk keukens. U kunt hiervoor een afspraak met ons inplannen of langskomen tijdens onze openingstijden.

inspiratie

Inspiratie van onze architecten

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw keuken? Op onze inspiratiepagina kunt u alles te weten komen over de laatste trends, stijlen en nieuwtjes op keukengebied. De laatste informatie van onze eigen interieurarchitecten en adviseurs.