Spring naar content
het interieurhuys

Luxe keuken

Kwaliteit en een ongekend design zijn twee van de belangrijkste pijlers voor een luxe keuken. Bij Het Interieurhuys komen deze twee pijlers samen waardoor we u kunnen verrassen met een schitterend interieur. We werken compleet op maat zodat u niet alleen een luxe keuken bij ons krijgt, maar ook één die volledig is ontworpen naar uw wensen en smaak.

Van luxe keuken tot compleet interieur

Bij Het Interieurhuys zijn we gespecialiseerd om uw woning te voorzien van het luxe interieur van uw dromen. We kunnen u hierbij voorzien in het gehele proces; van een compleet interieur tot het ontwerpen van uw toekomstige keuken. Om uw toekomstig interieur te creëren, hebben we interieurarchitecten in dienst. Onze interieurarchitecten begeleiden u in het hele designproces en voorzien u van al uw interieuradvies.  In het ontwerp is altijd de volledige ruimte zichtbaar zodat u precies kunt zien hoe deze eruit komt te zien als deze is gerealiseerd in uw woning.

Maatwerk en vakmanschap

Bij Het Interieurhuys hebben we een uitgebreide collectie zodat we uw complete interieur of luxe keuken kunnen realiseren. Wilt u een van onze private label oplossingen of volledig voor maatwerk gaan? De keuze is aan u. In ons experience center kunt u kennis maken met het afwerkingsniveau en creativiteit die onze collectie te bieden heeft. Hier is ook een uitgebreide luxe keuken opgesteld waarin de populairste keukenopties zijn verwerkt. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken in welke materialen, afwerking en producten u terug wilt zien in uw luxe keuken.

Bezoek ons in Breda

Wanneer u benieuwd bent wat we voor u kunnen betekenen in uw weg naar uw toekomstige luxe interieur, dan kunt u vrijblijvend een afspraak met ons maken. Deze afspraak wordt ingepland met een van onze interieurarchitecten op onze locatie in Breda. Zo kunnen we gelijk aan de slag om uw luxe keuken of compleet interieur te creëren. We kijken uit naar uw komst.

onze projecten

Laat u inspireren

Experience center

Coming soon

Aan de Neerloopweg in Breda zijn we hard aan het werk aan ons nieuwe experience center. Zo kunt u ons nog beter uitdagen om iets unieks van uw interieur te creëren. Tot die tijd bent u uiteraard welkom bij ons in Breda om samen met onze interieurarchitecten iets schitterends van uw woning te maken.

Realisatie

Tailor-made living

Bij Het Interieurhuys combineren we passie met puur vakmanschap. Met een team van professionals voorzien we u in het gehele proces van de hoogste kwaliteit. We gaan door tot perfectie en dat ziet u aan het resultaat. Zo creëren we een interieur dat niet alleen schitterend is, maar ook een meerwaarde op uw levensstijl.