Spring naar content
het interieurhuys

Maatwerk keuken

De perfecte droomkeuken is de oase in huis. Doordat Het Interieur uw maatwerk keuken op maat maakt, creëren we deze oase in uw woning. Een comfortabele omgeving om te genieten van een opbeurend ontbijt of welverdiend diner. Door ons maatwerk kunnen we in uw keuken het praktische combineren met het design van uw dromen. Onze hele werkwijze is zo ingesteld dat wij u in het gehele proces op maat kunnen bedienen; of dit nu voor uw keuken of totaal interieur is. We leggen u hier graag meer over uit.

Creativiteit in ontwerp

Bij Het Interieurhuys hebben we met alleen maar erkende interieurarchitecten in dienst. Wanneer u een afspraak bij ons maakt, komt u daarom altijd met een professional te zitten welke precies weet hoe u alles uit uw keuken kunt halen. Onze architecten zien uw woning als geheel en ontwerpen hierop een maatwerk keuken die naadloos aansluit op de rest van uw woning. Zo kan uw keuken interieur ontplooien tot een meerwaarde aan uw leefwijze. Elk plekje krijgt de aandacht en hierdoor kan uw ruimte er volkomen anders uitzien dan u als eerst in gedachten had. Uiteraard worden al uw wensen en materiaalideeën met u besproken en gaan we net zo ver als binnen uw wensen past. Zo is ons ontwerp proces ook volledig maatwerk waar u aan het roer staat en we u graag adviseren en uitdagen om samen iets schitterends te creëren.

Woonkeuken in luxe design met vintage elementen.Gecombineerd met vakmanschap in uitvoering

Bij Het Interieurhuys ontwerpen we niet alleen op maat, maar kunnen we uw maatwerk keuken ook laten bouwen. We hebben een geselecteerde groep aan interieurbouwers in de regio die naast een subliem afwerkingsniveau, een ongekende passie hebben voor het vak. Zo veranderd elk ontwerp in een prachtig gerealiseerd maatwerk keuken of interieur. De realisatie van uw keuken wordt uitgevoerd door ons eigen team van interieurbouwers. Zo bent u ervan verzekerd dat de installatie tot in perfectie wordt uitgevoerd en dat hierin dezelfde passie terugkomt als bij de leverancier. U ervaart na installatie dan ook gelijk de luxe die een maatwerk interieur kan bieden.

Chic moderne bartafel in zwartspuitwerk met op achtergrond donker blauwe accent muur.

Ga langs voor uw maatwerk keuken bij Het Interieurhuys in Breda

Bent u daarom op zoek naar een maatwerk keuken en zoekt u een partij die u uitdaagt om iets prachtigs van uw keuken of volledige woning te creëren? Dan is de kans groot dat u bij Het Interieurhuys precies vindt, wat u zoekt. U kunt hiervoor een afspraak met ons maken of voor vragen bellen naar 076 – 514 18 74. In ons experience center hebben wij verschillende interieuropstellingen staan waaronder onze maatwerkoplossingen en eigen private label interieur. We heten u van harte welkom bij Het Interieurhuys in Breda en kijken uit naar uw komst!

onze projecten

Laat u inspireren

Experience center

Coming soon

Aan de Neerloopweg in Breda zijn we hard aan het werk aan ons nieuwe experience center. Zo kunt u ons nog beter uitdagen om iets unieks van uw interieur te creëren. Tot die tijd bent u uiteraard welkom bij ons in Breda om samen met onze interieurarchitecten iets schitterends van uw woning te maken.

Realisatie

Tailor-made living

Bij Het Interieurhuys combineren we passie met puur vakmanschap. Met een team van professionals voorzien we u in het gehele proces van de hoogste kwaliteit. We gaan door tot perfectie en dat ziet u aan het resultaat. Zo creëren we een interieur dat niet alleen schitterend is, maar ook een meerwaarde op uw levensstijl.