Spring naar content
het interieurhuys

Maatwerk meubels Breda

Volledige keuze vrijheid; dat is waar maatwerk meubels voor staan. Het Interieurhuys in Breda is de specialist als het gaat om het ontwerpen, bouwen en installeren van maatwerk meubels. We staan voor gepassioneerd vakmanschap waarin eigenheid en karakter centraal staan. Met een eigen werkplaats in Breda kunt u zelf zien hoe uw toekomstig interieur wordt gerealiseerd. We vertellen u er graag meer over.

Next step

Een adembenemend interieur is mooi, maar het komt pas echt tot leven als het uw unieke signatuur heeft. Maatwerk meubels zijn voor Het Interieurhuys in Breda daarom de standaard. Ons team met vakbekwame interieurarchitecten, werkvoorbereiders en interieurbouwers werkt hard en schakelt snel. Met passie en kunde gaan ze te werk en vertalen uw wensen naar een adembenemend interieur. Het Interieurhuys werkt voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Iedereen krijgt bij ons de tijd om samen een uniek interieur te creëren die past bij uw stijl of wat u uit wilt stralen.

Strak design kookeiland in wit met op achtergrond mat zwarte kastenwand.

Realisatie in eigen werkplaats

Wanneer het interieur naar wens is, heeft u de keuze om de meubels bij ons te laten realiseren. Ons assortiment reikt van pure maatwerk meubels tot luxe kasten in alle afmetingen. Interieur wat klopt tot in detail en dat voelt en ziet u. In ons experience center kunt u met eigen zien wat ons interieur speciaal maakt. Als het interieur af is, dan komen ons team van interieurbouwers deze zelf installeren. Zo bent u ervan verzekerd dat het interieur precies tot zijn recht komt, als door u is bedacht.

Close up van keuken in simply elegant met modern maatwerk design

Ontzorgen van A tot Z

Bij het Interieurhuys willen we u naast uitdagen in design, vooral ontzorgen in uitvoering. Wanneer het ontwerp vast staat, zorgt Het Interieurhuys voor de uitvoering van het gehele project. Zo kunt u ontspannen terwijl wij waken voor het beste resultaat binnen het afgesproken termijn. Bent u benieuwd wat we u kunnen bieden? Maak dan een afspraak met een van onze interieurarchitecten of bel voor vragen naar 076 – 514 18 74. We heten u van harte welkom bij Het Interieurhuys in Breda en kijken uit naar uw komst!

Realisatie

Tailor-made living

Bij Het Interieurhuys combineren we passie met puur vakmanschap. Met een team van professionals voorzien we u in het gehele proces van de hoogste kwaliteit. We gaan door tot perfectie en dat ziet u aan het resultaat. Zo creëren we een interieur dat niet alleen schitterend is, maar ook een meerwaarde op uw levensstijl.