Spring naar content
Een wereld vol mogelijkheden

Onze collectie

Een meesterlijk interieur wordt niet zomaar gecreëerd. Na akkoord op uw ontwerp wilt u natuurlijk dezelfde passie, afwerkingsniveau en creativiteit terugzien in uw uiteindelijke interieur. Bij Het Interieurhuys hebben we daarom een uitgebreide collectie die dit als geen ander weet te verwezenlijken. We laten u graag kennis maken met de oneindige mogelijkheden.

Het Interieurhuys: Private label

Als eerst is er ons eigen private label waarin u de keus heeft tussen onze kasten, keukens en stalen deuren. Maatwerk staat in onze collectie centraal en zo ontkomt ons private label er ook niet aan. Elk stukje interieur kan via ons private label naar wens worden samengesteld en zo kan deze perfect aansluiten bij de stijl die u in uw woning wilt creëren. Van de grepen en materialen tot uw gewenste afmetingen; de keuze is aan u!

Luxe kasten van STIJL

De luxe kasten van STIJL brengen een ongekende luxe naar uw interieur. Net als de andere oplossingen in ons assortiment, kenmerkt dit product zich door de uiteenlopende maatwerk mogelijkheden. Voeg hier een stuk vakmanschap en de meest uiteenlopende materialen aan toe en u heeft de kern van dit kastenmerk te pakken. Een meerwaarde voor elke luxe woning.

Puur Maatwerk

Naast onze maatwerk mogelijkheden binnen onze collectie, heeft u ook de keuze uit puur maatwerk die wordt gerealiseerd bij een van onze geselecteerde interieurbouwers in de regio. Puur maatwerk is dé optie voor wanneer u een compleet uniek interieur wilt realiseren die alle grenzen verlegd. De keuzes met puur maatwerk zijn dan ook zo goed als eindeloos. Laat u onderdompelen in de mogelijkheden en bekijk onze laatste projecten.

Eetkamer met op achtergrond keuken met kookeiland in de stijl klassiek modern.

Ontdek onze collectie zelf

Wilt u zelf ervaren welke meerwaarde een maatwerk interieur kan bieden? Dan nodigen we u graag uit voor een bezoeke in ons experience center in Breda. Op deze locatie kunt u zelf de kwaliteit en creativiteit van ons interieur zien en voelen, en uw eigen interieur samenstellen met onze interieur architecten. U kunt hiervoor een afspraak maken of contact met ons opnemen via onze contactpagina.

Realisatie

Tailor-made living

Bij Het Interieurhuys combineren we passie met puur vakmanschap. Met een team van professionals voorzien we u in het gehele proces van de hoogste kwaliteit. We gaan door tot perfectie en dat ziet u aan het resultaat. Zo creëren we een interieur dat niet alleen schitterend is, maar ook een meerwaarde op uw levensstijl.