Spring naar content
Compleet Interieur

Hotel chic

In eerste instantie kwamen de bewoners naar Het Badhuys om met een badkamermeubel hun woning verkoopklaar te maken. Het ontwerp sloeg echter zo goed aan dat ze de keuze hebben gemaakt om in hun huidige woning te blijven en deze volledig te laten ontwerpen en verbouwen door Het Interieurhuys. Van de bewoners kreeg onze interieurarchitecte Desirée Vergouwen bijna carte blanche, en dit schitterende interieur in Hotel Chic is daarvan het resultaat. Naast de ultiem luxe design sfeer, sluit de indeling ook perfect aan op de levensstijl van de bewoners. Elke ruimte is een fijne plek geworden die zijn functie eer aandoet. Een perfecte combinatie tussen praktisch en design.

“Van de bewoners kreeg onze interieurarchitecte Desirée Vergouwen bijna carte blanche, en dit schitterende interieur in Hotel Chic is daarvan het resultaat.”

Het maatwerk badkamermeubel waar ze in eerste instantie voor kwamen, werd gerealiseerd bij een van onze eigen interieurbouwers. Aangevuld met een volledige badkamer ontworpen en gerealiseerd door Het Badhuys straalt deze de luxe hotel sfeer uit die de rest van de woning zo kenmerkt. Met details als een strakke ledlijn in het plafond, unieke designlampen en het gebruik van nissen is het een badkamer waar heerlijk in ontspannen kan worden.