Spring naar content
Keukens

Landelijk Modern

In een groene omgeving net buiten Breda staat deze vrijstaande woning. Dit is de plek waar Het Interieurhuys een maatwerk keukens en maatwerkkasten realiseerde; een combinatie van modern en landelijk. Kenmerkend voor het design van deze woning is de sterke indeling van de verschillende ruimtes. Zo wordt een keukentafel stijlvol bij de keuken betrokken door te kiezen voor een maatwerk massief eiken tafelblad dat weer feilloos aansluit bij de maatwerkkasten, wandplanken en schuifdeuren.

Een lichte keuken, lichte wanden, betegelde achterwand en een houten visgraatvloer geven dit keukeninterieur een natuurlijke en tegelijkertijd robuuste sfeer door het gepolijste composieten werkblad met een lacanche fornuis met daarboven een ombouw afzuigunit, in hetzelfde formaat als het fornuis. Als contrast is er gekozen voor een bijpassende donkere spoelbak, keukenkraan en zeeppomp.  Zelfs de stopcontacten zijn in dezelfde stijl. De keukenapparatuur, waaronder een koelkast en vaatwasser, is netjes weggewerkt in de keukenkasten. Hierdoor is deze keuken van alle gemakken voorzien en tegelijkertijd modern, warm en sfeervol.

Deze stijl is doorgevoerd naar de bijkeuken, met een spoelmeubel en ingebouwde wijnklimaatkast van Miele.

Onze mogelijkheden qua maatwerk zijn terug te zien in alle ruimtes van het huis. Van de eikenhouten garderobekast bij binnenkomst tot aan het donker houten tv-meubel met schappen, de haard en de hoge maatwerk waskasten met ingebouwde wasmachine en droger. Een prachtig resultaat van ons team.