Spring naar content
Zakelijk

Sfeervolle Verbinding

Voor het kantoorpand van MailCampaigns in Breda creëerde Het Interieurhuys een adembenemende interieurervaring. Verschillende op maat gemaakte elementen werden geleverd, waaronder kasten en een keuken.

In de donkere ultramatte keuken bevindt zich een prachtig kookeiland met een licht composieten werkblad. Hierin is naadloos een kookplaat met afzuiging verwerkt. Het keukeneiland vloeit over in een op maat gemaakte eikenhouten bar. De kastenwanden bieden voldoende opbergruimte en herbergen ook de koelkast, vriezer, vaatwasser en oven met magnetron, allemaal keurig weggewerkt.  In de ultramatte kastenwanden is in de nis hetzelfde composieten werkblad te vinden, compleet met een zwarte Quooker en zeepdispenser.  De nis is tevens voorzien van sfeervolle verlichting. Op de achterwand van de nis schitteren gouden tegels. De combinatie van de tegels, de mat zwarte afwerking en het lichte werkblad geeft de keuken een chique uitstraling.

Boven het keukeneiland hangt een op maat gemaakte stalen frame, waarin planten en glazenrekken zijn verwerkt.

Het mat zwarte thema creëert een stijlvolle sfeer in verschillende op maat gemaakte kasten, zoals de garderobekasten, tv meubels en impact wall. De impact wall met eikenhouten planken en ledverlichting zorgt voor een warme sfeer. Dezelfde eikenhouten planken met ledverlichting zijn te vinden in de coffeecorner, waar ze samenkomen met de mat zwarte fronten. Daarnaast zijn de mat zwarte fronten toegepast in de op maat gemaakte tv-meubels, waar gestoffeerde en akoestische wandpanelen zorgen voor een warm contrast.

Alles sluit naadloos op elkaar aan voor een warme en prettige kantoorbeleving.