Spring naar content
projecten

Natuurlijk design

Een kastwand die voelt als een kunstwerk. In deze villa in Breda, ontworpen door architect Bob Manders, mocht het Interieurhuys een nieuwe kastwand realiseren. Deze loopt over de gehele breedte van de woon/werk kamer die wordt gevuld door een overvloed aan natuurlijk licht dankzij het vele glas dat is gebruikt. Op deze manier wordt binnen met buiten verbonden en wordt er mooi schaduwspel gecreëerd. Er is een unieke compositie aan vakken gemaakt welke afwisselend open en dicht zijn. Deze vakken worden door middel van decoratie gevuld waardoor het geheel kleur en persoonlijkheid krijgt. Naast deze kastwand die door het Interieurhuys is gemaakt, mocht het Badhuys deze badkamers en toilet realiseren.

Geïnspireerd?

Bekijk meer van onze projecten