Spring naar content
Compleet Interieur

Speels modern met vintage

In hartje Breda mocht Het Interieurhuys aan de slag om een karakteristieke singel woning te voorzien van een fris open interieur. Het totaal project kreeg in samenspraak met de bewoners een design wat de split level opzet van de woning stijlvol naar voren brengt en het speels modern interieur benadrukt. Om de gehele woning één sfeer mee te geven is er gebruik gemaakt van natuurlijke materialen door de gehele woning. Het interieur is gerealiseerd in onze eigen werkplaats wat de meubels een luxe kwalitatieve uitstraling meegeeft. In combinatie met de vintage elementen is het een waar uniek plaatje geworden met een volledig eigen sfeer.

“Een design wat de split level opzet van de woning stijlvol naar voren brengt en het speels modern interieur benadrukt.”

Zo uniek als het interieur is ook de badkamer in de woning geworden. Voor het ontwerpen en realiseren van de badkamer werd samengewerkt met onze collega’s van Het Badhuys. De combinatie van marmer met blauwe hexagoon tegels geeft een rustige maar kleurrijke basis. De schuine overloop in de ruime dubbele inloopdouche laat daarnaast het ongekende vakmanschap zien waar onze professionals toe in staat zijn. De diverse design elementen zoals de hanglampen, maatwerk badkamermeubel, douchewand met ruimte voor planten en lang doorlopende nis maken deze badkamer volledig af.