Spring naar content
Compleet Interieur

Warm Chique

Het Interieurhuys heeft een prachtige ontspanningsruimte en slaapkamer gerealiseerd in een karakteristieke villa in België. Onze interieurarchitect heeft in nauw overleg met de bewoners een chique sfeer gecreëerd door het gebruik van donkere kleuren, natuurlijke materialen en groen met gouden tinten.

 

Op de zolderverdieping bevindt zich een prachtige overloop met een donkere maatwerkkast en een maatwerk zitmeubel met goudkleurige kussens. Het donkere behang met gouden accenten sluit hier perfect bij aan. Via aluminium deuren met donker frame en rookglas betreedt u de luxe ontspanningsruimte waarbij we het plafond hebben verlaagd voor een intieme sfeerbeleving. De ruimte is voorzien van een elegante donkere maatwerkbar met keramisch werkblad. Hier is aan opbergruimte gedacht, met ruime kasten en als eyecatcher een donker stalen wandrek met ledverlichting. Daarnaast is de bar voorzien van een wijnklimaatkast.

Het donkere hout komt ook terug in het zwevende tv-meubel en de open vakkenkast naast de aluminium deuren. Deze stijlvolle uitstraling is tevens terug te vinden in de slaapkamer, die voorzien is van donkere maatwerk kledingkasten tot aan het plafond. Ingebouwd in de kast is een zithoek met ledverlichting. De kledingkast loopt door in een prachtig maatwerk bureau met hetzelfde donkere keramisch werkblad als in de bar. Om de slaapkamer helemaal af te maken, is gekozen voor een maatwerk tv-liftombouw.

De gehele stijl is doorgevoerd naar de luxe badkamer die onze collega’s van Het Badhuys realiseerden.

Bij Het Interieurhuys hebben wij van een volledige open zolder, twee ultieme ruimtes gecreëerd waarbij alle persoonlijke wensen volledig tot hun recht zijn gekomen. Onze realisaties zijn altijd uniek en op maat gemaakt. Wij zijn trots op het eindresultaat van dit project en hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in onze showroom.