Spring naar content
Interierhuys

Staal look deuren

 

Staallook deuren zijn ideaal voor in uw interieur. Deze moderne deuren, gemaakt van aluminium, zorgen voor een chique afscheiding tussen ruimtes. Bovendien passen ze in elke interieurstijl.

Staal look deuren

Staallook deuren zijn niet langer enkel zwart. Het Interieurhuys heeft een ruim aanbod van staallook deuren in allerlei kleuren. Wij leveren en monteren de deuren volgens uw persoonlijke wensen. Ons team van professionals maakt het frame en het glaswerk van de deuren op maat, volledig passend in uw wooninrichting.
De staallook deuren worden prachtig afgewerkt met een beschermende coatingslaag. Zo kunt u nog langer genieten van uw stijlvolle en tijdloze deuren.

Bij Het Interieurhuys kunt u kiezen uit een groot aanbod van taatsdeuren, draaideuren en schuifdeuren. Elk type deur heeft zijn eigen voordelen.

Natuurlijk informeren we u daarover graag in onze ontwerpstudio. Ook bieden wij scheidingswanden aan die passen bij de gekozen serie deuren. Zo wordt ook uw woning een prachtig woonpaleis!

Een wereld vol mogelijkheden

Een meesterlijk interieur wordt niet zomaar gecreëerd. Na akkoord op uw ontwerp wilt u natuurlijk dezelfde passie, afwerkingsniveau en creativiteit terugzien in uw uiteindelijke interieur. Bij Het Interieurhuys hebben we daarom een uitgebreide collectie die dit als geen ander weet te verwezenlijken. We laten u graag kennis maken met de oneindige mogelijkheden.

Ontwerp studio

Waar maatwerk centraal staat

U geniet pas echt van uw interieur wanneer deze perfect aansluit op uw woning. Ons eigen merk bestaat uit maatwerk oplossingen waarin u een uitgebreide keuzevrijheid heeft. Wanneer u op zoekt bent naar luxe wonen, dan hoeft u niet verder te kijken dan onze eigen collectie.