Spring naar content
het interieurhuys

Totaal interieur

Welkom bij Het Interieurhuys in Breda. Met ons team van vakmensen kunnen we uw totaal interieur van begin tot het eind verzorgen. Maatwerk waarin de beste materialen tot uiting komen. We vertellen u er graag meer over welke meerwaarde we uw totaal interieur kunnen meegeven.

Uw totale interieur door volledig maatwerk

Bij Het Interieurhuys werken we volledig op maat. Een interieur moet een verlengstuk zijn van uw woning en met maatwerk kunnen we uw interieur naadloos laten aansluiten op uw woning. Elke woning is anders maar ook iedereen heeft weer een andere smaak. Bij Het Interieurhuys bespreken we uw wensen daarom uitvoerig voordat we overgaan op ontwerpen. Onze interieurarchitecten zullen samen met u bespreken welke interieurwensen u heeft en van welke materialen u vrolijk wordt. Deze wensen komen tot uiting in een fotorealistisch ontwerp. Zo ziet u precies hoe het totaal interieur in uw woning tot zijn recht komt.

Woonkeuken in luxe design met vintage elementen.

Gerealiseerd door geselecteerde leveranciers

Bij Het Interieurhuys ontwerpen we niet alleen, maar verzorgen ook het volledige maatwerk interieur. We werken samen met een geselecteerd aantal leveranciers die getoetst zijn op een passie voor maatwerk gecombineerd met een subliem afwerkingsniveau. We laten u graag kennis maken met deze leveranciers en ons eigen private label in ons experience center. U kunt zo met eigen ogen zien welke meerwaarde een totaal interieur op maat heeft op uw woning. Voor het installeren van uw interieur werken we met een eigen team van interieurbouwers. U bent er op deze manier van verzekerd dat uw interieur perfect tot zijn recht komt in uw woning.

Chic moderne bartafel in zwartspuitwerk met op achtergrond donker blauwe accent muur.

Bezoek ons in Breda

Bij het Interieurhuys willen we u naast uitdagen in design, ontzorgen in uitvoering. Wanneer het ontwerp vast staat, zorgt Het interieurhuys voor de uitvoering van het gehele project. Zo kunt u ontspannen terwijl wij waken voor het beste resultaat binnen het afgesproken termijn. Bent u daarom benieuwd wat we u kunnen bieden? Maak dan een afspraak met een van onze interieurarchitecten via de contactpagina of bel voor vragen naar 076 – 514 18 74. We heten u van harte welkom bij Het Interieurhuys in Breda en kijken uit naar uw komst!

onze projecten

Laat u inspireren

Ontwerp Studio

Coming soon

Aan de Neerloopweg in Breda zijn we hard aan het werk aan ons nieuwe ontwerp studio. Zo kunt u ons nog beter uitdagen om iets unieks van uw interieur te creëren. Tot die tijd bent u uiteraard welkom bij ons in Breda om samen met onze interieurarchitecten iets schitterends van uw woning te maken.

Realisatie

Tailor-made living

Bij Het Interieurhuys combineren we passie met puur vakmanschap. Met een team van professionals voorzien we u in het gehele proces van de hoogste kwaliteit. We gaan door tot perfectie en dat ziet u aan het resultaat. Zo creëren we een interieur dat niet alleen schitterend is, maar ook een meerwaarde op uw levensstijl.