Spring naar content
werkwijze

Van advies tot realisatie

Bij Het Interieurhuys staan we u in het gehele proces bij om onze vakkennis en passie met u te delen. Een team die u van begin tot eind ontzorgt.

1. Kennismaking

Uw wensen

Of u nog maar een vaag idee heeft of al precies weet wat u wilt; onze interieurarchitecten nemen alle tijd om samen uw wensen te bespreken. We begeleiden u graag in uw reis naar uw persoonlijke stijl.

2. ontwerpen

Creativiteit in design

Zijn al uw wensen besproken? Dan gaat de interieurarchitect aan de slag om deze om te toveren tot een ongekend design. Een uitdagend ontwerp die de potentie van uw woning naar voren brengt.

3. uitgebreide collectie

Vakmanschap in uitvoering

Via onze collectie wordt uw ontwerp werkelijkheid. Van het gevoel van de materialen tot het uiteindelijke detailniveau; al ons interieur is met een liefde voor het vak gemaakt.

4. PlAATSEN VAN INTERIEUR

Wanneer alles samenkomt

Wanneer het tijd is om uw interieur te plaatsen, dan wordt deze altijd geïnstalleerd door ons eigen team van interieurbouwers. Zo bent u ervan verzekerd dat hetzelfde detailniveau en dezelfde passie terug komt in de afwerking binnen uw woning.

5. tailor-made living

Genieten & Ontspannen

Wanneer alles is geïnstalleerd kunt u genieten van de luxe wat een tailor-made interieur met zich meebrengt. Een interieur met een meerwaarde aan uw levensstijl.

We overtuigen u graag tijdens een afspraak in ons experience center.